Veleprodaja

#
#
#

Mivex DOO je inicijator jedne nove vrste usluga ugostiteljskim objektima u okviru HoReCa sektora.

Horeca sector je značajan poslovni termin koji se odnosi na industriju koja podmiruje potrebe služenja hrane i pića. Horeka podrska u potpunosti pomaže i ubrzava aktivnosti i komunikaciju kupaca putem odabira proizvoda, cene, opreme kao i pružanje informacija o specifičnostima proizvoda. Kupcima garantujemo kvalitet, brzinu, sigurnost.

Nudimo savete u dinamično-rastućoj i visoko konkuretnoj ugostiteljskoj industriji. Nasi HoReCa strucnjaci pružaju podrsku glavnim lancima restorana, ugostiteljskim objektima, dobavljačima i proizvođačima opreme kao i drugim učesnicima na tržistu u ovoj sferi.

Pored povoljne cene kao najvećeg pokretačkog faktora, naš je posao da pružimo pravi pribor za poslovanje i da naši kupci znaju šta im je na raspolaganju. Trudimo se da se na efikasan način približimo kupcima.

Naša firma ulaže kontinuirane napore i resurse na proširenje asortimana proizvoda, razvoj prodajne i distributivne mreže i prepoznavanje Brenda. Naš tim se takođe kontinuirano edukuje kako bi kupac dobio odgovor i rešenje za svaku nedoumicu. Bazirani smo na osluškivanje potreba tržista, praćenju trendova u svim segmentima poslovanja, uvođenju novih tehnologija i kontinuiranoj obuci i motivaciji zaposlenih.