Transport

#
#
#

Sektor Međunarodnog transporta u Mivex Logistics predstavlja jednu od najjačih karika u lancu pružanja usluga klijentima.

U mogućnosti smo da vam pružimo usluge transporta punim šleperskim ili delimičnim utovarima od bilo koje do bilo koje destinacije u Srbiji i bilo koje destinacije u evropi, po vrlo povoljnim cenama, zato što kompanija Mivex Logistics sarađuje sa renomiranim kompanijama i ima razvijenu transportnu mrežu. Sabiranje transportnih zahteva je naš imperativ na osnovu kojeg benefit ostvaruju naši klijenti. Za organizaciju i kontrolu realizacije transporta koristimo najsavremenije tehnologije (GPS, Route planning, Transport manager, Track and Trace), tako da smo u mogućnosti da našim klijentima pružimo uslugu uz poštovanje najviših standarda realizacije KPI usluge.

Sa sopstvenom flotom poslednje generacije i velikim brojem pouzdanih zaposlenih, spremni smo da izađemo u susret svim zahtevima klijenta. Sam sektor broji 30 mladih ljudi koji svakodnevno rade na rešavanju zahteva klijenata i praćenju trenutno aktuelnih pošiljaka. Spoj mladosti i iskustva predstavlja osnov napretka kompanije kao i konstantno kadrovsko usavršavanje sa ciljem da Mivex Logistics može da ide u korak sa najuspešnijim evropskim kompanijama u branši. Broj od preko 5000 pošiljaka transportovanih na mesečnom nivou predstavlja ozbiljan pokazatelj obima posla sa kojim se suočava ovaj sektor, uz praćenje kvaliteta rada i redovnu komunikaciju sa klijentom.

  • Kamionu su marke Mercedes i Man
  • Prosečna starost vozila je 5 godina
  • Dimenzije tovarnog prostora: 13,6m x 2,45m x 2,80m, zapremina 90 m3, maksimalan broj EURO paleta: 33
  • GPS uređaj za satelitsko praćenje na svakom vozilu, tako da klijent u svakom momentu može biti obavešten o kretanju tereta
  • Klasa vozila EURO 5 i EURO 6
  • Nosivost: 24t robe
  • Posedujemo i tandeme, dimenzije tovarnog prostora 7,80m x 2.50 x 3m + 7,80m x 2.50 x 3m, zapremina 120 m3, maksimalan broj EURO paleta 38
Pošaljite nam zahtev za transport